Színes-szív művészetterápia

Párdi Petra

Párdi Petra, szocio- és művészetterápiás csoportvezető vagyok.
Az első önismereti csoportom 2022. őszén indult, azóta folyamatosan vezetek személyes jelenlétű és online csoportokat, valamint tartok egyéni alkalmakat – szintén személyes és online formában is.

Csoportvezetői végzettségemet az MMSZKE-ben (Magyar Művészet- és Szocioterápiás Közösségépítő Egyesület) szereztem. Korábban, 2016-ban elvégeztem a Tiszta Forrás Intézet Önismereti konzulens 2+1 éves képzését, 2020-ban pedig OH-kártya instruktor lettem.

Elsősorban az önbizalom, önismeret, az emberi kapcsolatok, a kommunikáció javítása terén indítok személyes és online művészetterápiás csoportokat, illetve ezekben a kiindulási témákban tartok egyéni alkalmakat is. De természetesen más aktualitás, amit a csoporttagok, kliensek hoznak vagy fontosnak tartanak, szintén  megjelenhet az alkalmakon.
A személyes jelenlétű csoportok és egyéni alkalmak 2024. januártól Pilisvörösváron, Szívvarázsban is elérhetőek. Negyedévente tartok egy alkalmas, általában 3 órás workshopot, ahol a művészetterápia iránt érdeklődők kóstolhatnak bele — mindenféle kötelezettség nélkül — a szabad alkotás, az őszinte beszélgetés, az asszociációk világába.

Honlapomat, elérhetőségeimet, az induló csoportokról szóló kiírásokat a www.szines-sziv.hu oldalon találjátok, Facebookon pedig a Színes szív művészetterápia oldalán tudjátok felvenni velem a kapcsolatot.

„A művészetterápia egyaránt segít azoknak, akiknek komoly problémáik vannak, vagy akik önmaguk mélyebb megismerésén dolgoznak a művészet eszközeit használva.
Ahogyan egy művészetterapeuta, aki ilyen csoportokkal dolgozott, kijelentette: Nincs szükség különös tehetségre vagy tehetetlenségre.”
(Ormay Tom: A művészetterápia – Meghatározások)

Mind a csoportos, mind az egyéni találkozók egy folyamatot ölelnek fel és általában 10-12 alkalmat jelentenek.
Természetesen, egyéniben, igény szerint van lehetőség hosszabb vagy akár folyamatos együttműködésre is.

ÚJDONSÁG! 1 alkalmas ÖNISMERETI TANÁCSADÁS MŰVÉSZETTERÁPIÁS ESZKÖZÖKKEL:

Ajánlom azoknak, akiknek nincs ideje elköteleződni a több alkalmas csoportokba vagy a szintén folyamatos, egyéni találkozásokra.

Ha úgy érzed, van olyan elakadás, kérdés, eldöntendő helyzet az életedben, amire szívesen ránéznél – de nem szeretnél belevágni egy hosszabb folyamatba, vagy nem akarsz nagyon mélyre menni érzelmi szinten – gyere, és foglalkozzunk vele egy egy alkalmas ülésen!

A művészetterápia eszközeivel, mint a rajz, a festés, vagy a zene, a különböző szövegek, esetleg az asszociációs kártyák bevonásával az alkalom végére akár sokkal világosabb képet kaphatsz arról, hogy hogyan állj hozzá ahhoz, ami éppen  foglalkoztat. Megnézzük, milyen akadályok, kétségek állnak jelenleg az utadban – és milyen eszközeid, készségeid vannak arra, hogy megoldd az adott helyzetet.

Ami fontos: semmilyen művészi tehetségre, tudásra nincs szükség ahhoz, hogy részt vegyél egy ilyen alkalmon!

Neked csak egy dolgod van, ha úgy érzed, hogy szívesen kipróbálnád ezt a lehetőséget, az, hogy jelentkezz.

Személyesen Szívvarázsban tudunk találkozni. (Pilisvörösvár, Ponty u. 24.)

Az alkalom 2×55 perces – de aki nem igényli a 10 perc szünetet, természetesen anélkül, egyben is megtartható.

Amennyiben úgy gondolod, hasznos lehet számodra egy ilyen alkalom, mert kimozdíthat abból, amiben vagy, mutathat más nézőpontot, segíthet akár változtatni valamiben, akár felismerni egy helyzetet, írj, hívj, jelentkezz.
Ha eddig nem ment egyedül, most próbáljuk meg együtt!

Párdi Petra

Bejelentkezés, további információ:
Színes szív művészetterápia
szines.sziv.muveszet@gmail.com
Telefonszám: +36 204710222

Aki úgy érzi, hogy a fizetés kérdésével kapcsolatban éppen el van akadva, beszéljünk róla, ne ez tartsa vissza attól, hogy bármelyik csoporthoz csatlakozzon, vagy egyéni alkalmakra jelentkezzen!