Belső utazás

Radics Helga

Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás:

„Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra.

Az igazság nem mondatokban rejlik,

hanem a torzítatlan létezésben.

Az öröklét nem az időben rejlik,

hanem az összhang állapotában.”

(Weöres Sándor: Egymás felé fordított tükrök)

Belső utazás Radics Helgával

Út érzelmeink bölcsességének feltárása által belső átalakulásunk forrásához

A Belső utazás olyan mély törvényszerűségeket felfedezve született, amelyek alapvetően emberi mivoltunkra jellemzőek. A változás képessége bennünk rejlik, és általunk lehetséges. A Belső utazás során érzelmeink átélése utat nyit belső igazságunk felfedezéséhez. Ennek átalakító ereje által mélyebben kapcsolódhatunk önmagunkhoz és másokhoz, s válhatunk mi magunk a változás forrásává a világban. Ezt élhetjük át, ismerhetjük fel, gyakorolhatjuk ebben az élő önismeretet nyújtó, lelki képességeinket erősítő és tudatosító, belső munkában. Engem szívből megérintett. S ezáltal indíttatva elvégeztem az első magyar nyelvű képzést, hogy Belső utazás kísérőként segíthessek a hozzám fordulóknak belső akadályaik elgördítésében. Hogy megérkezhessenek a Weöres Sándor által oly gyönyörűen megfogalmazott „torzítatlan létezésbe”, amelyben az igazság lakik és az összhang állapotába.

A Belső utazás egy 1,5-3,5 órás egyszeri, vagy szükség esetén több alkalomból álló belső munka, ahol az érzéseinkhez kapcsolódunk, azokon lépésről lépésre haladunk belső forrásunkig, amely által egy belső párbeszéd születik.

Lehetőség nyílik:

  • érzelmi utazás során – érzelmi elakadásaink feltárására és gátló érzelmeink elengedésére (veszteség, gyász feldolgozása, lelki akadályaink és visszatérő mintázataink elengedése, félelem, ürességérzés, kisebbrendűség érzés, harag, bizalmatlanság, féltékenység, depresszió, pánikroham…) Belső erőnk, forrásunk megtapasztalására;
  • testi utazás során – testi problémáink, betegségeink lelki okának feltárására és oldására (daganat, vérnyomás problémák, látásjavítás, ízületi problémák, autoimmun betegségek, krónikus fájdalmak, allergia…) A testünkben elraktározódott sejtemlék felszínre hozására és feloldására;
  • életünket korlátozó, rejtetten befolyásoló fóbiák, fogadalmak, hiedelmek megváltoztatására, megerősítő bizalommal teli belső szándékká változtatására;
  • a személyre szabott utazás során a bennünk élő vagy velünk történt életesemények átéléséből keletkezett belső gátak oldására.

Árak

Előkészítő, ismerkedő beszélgetés (15 perc): ingyenes

Egy alkalmas Belső utazás személyesen (1,5-3,5 órás): 30.000 Ft

Egy alkalmas Belső utazás online (1,5-3,5 órás): 30.000 Ft

Egy alkalmas Belső utazás fiataloknak 12-21 éves korig személyes: 20.000 Ft

Egy alkalmas belső utazás fiataloknak 12-21 éves korig online: 20.000 Ft

Négy alkalmas Belső utazás két hónap alatt: 100.000 Ft

Hat alkalmas Belső utazás három hónap alatt: 135.000 Ft

A Belső utazás magában foglal egy rövid beszélgetést érkezéskor, a Belső utazást és azt követően egy email-es vagy telefonos után követő visszatekintést.

Ha megérintett, foglalj időpontot Belső utazásodra. Ha szeretnél többet megtudni és szívesen megismernél, hogy kiderüljön, dolgoznál-e a módszerrel és velem, jelentkezz be egy 15 perces előkészítő beszélgetésre ingyenesen.

Bejelentkezés: Radics Helga, Tel.: 0670 3387079

E-mail: belsoutazashelgaval@gmail.com

Facebook oldalam ITT elérhető.

Csoportos beszélgetés keretében lehetőség van a módszerrel ismerkedni egy 3 alkalmas sorozatban is, 2024. április 22-én, május 6-án és június 10-én, hétfőn 17:30-19:30 óráig Szívvarázsban.

A alkalmas sorozat keretében beszélgetünk erről a mély, önismereti módszerről, ráhangolódunk érzéseinkre és megfigyeljük azt is, hogyan hat egy-egy jellemző érzés  (pl. a félelem, a düh,harag és a szégyen) a lelkünkre. A beszélgetéssorozat három találkozója alkalmanként is látogatható.

Szeretettel várok minden érdeklődőt erre az izgalmas találkozásra az érzéseinkkel és önmagunkkal és a Belső utazás módszerével.

További részletek erről az estről ITT olvashatóak.

Részvétel díja: 3000.-Ft/ fő

Helyszín: Szívvarázs, Pilisvörösvár, Ponty u. .24.

belső utazás