Gyurmatanoda kreatív szülinap

Simon Ildikó

A gyurmaszülinapok alkalmával a szülinapi zsúrok holtpontján, amikor a gyerekcsapat szétesni készül, pont jól esik egy lenyugtató, a gyerekeket összeszedő fázis. Ez lehet egy jó kis közös gyurmázás, amikor is az ünnepelt kedvelt témájában készítünk valamilyen tárgyat minden résztvevő gyermekkel, melyet, mint buliajándék a szülinapos részéről a kisütés után hazavihetnek.

Tapasztalatom szerint a szülinapi zsúrra érkezés után 1-1,5 órával ez éppen jókor jön. Ilyenkor a kis csapat összeverődik, alkot és a sütés alatt tortát eszik. Mire kisülnek az alkotások, és mindenkinek tele a pocakja jöhetnek a szülők a gyermekekért, és mindenki boldogan távozik élményekkel telve és egy saját kis alkotással és sikerélménnyel. Ez a kis viszonzó ajándék a szülinapos részéről, hogy vele ünnepeltek.

Amennyiben külső helyszínen gyurma-szülinapozunk, és nincs lehetőség arra, hogy helyben kisüljenek az alkotások, becsomagolva hazavihetőek és otthon tudnak maradandóvá válni.

GYurmatanoda szülinap

A gyurmatanoda foglalkozás ára: 3700.- Ft/gyermek, ehhez adódik hozzá a terembérleti díj (max. 3 órás bulira): 19.900.- Ft.

A foglalkozásokat vezeti: Simon Ildikó

tel: +36 30 3300-556

email: gyurmatanoda@gmail.com

Szeretettel várlak Benneteket!