Raindrop Esőcsepp technika

Bálint-Huber Zsuzsa

RAINDROP TECHNIKA a PALACKBA ZÁRT “CSONTKOVÁCS”

A Raindrop Technique (Esőcsepp technika) különleges élményt nyújt. A speciális mozdulatok segítségével terápiás minőségű illóolajokat viszünk fel a testre a gyógyhatás fokozása érdekében.

A tapasztalataink igazolják, hogy aki egyszer már megtapasztalta a Raindrop technikát, az nagyon hamar szeretné újra a masszázságyon kényeztetni magát!

A Raindrop technika az egyik legbiztonságosabb, non-invazív kezelési forma a gerinc egészségéért, gyógyhatású illóolajok helyi alkalmazásának segítségével.


A Raindrop technika kifejlesztése

A Raindrop technikát D. Gary Young fejlesztette ki, melynek alapjául az illóolajok antimikrobiális  tulajdonságairól szóló kutatásai szolgáltak, és ehhez a Vita Flex technikát, a talp reflexpontjait, és az „effleurage” elnevezésű –  az izmokra és idegrendszerre gyakorolt jótékony hatású, finom simogatáson alapuló – módszert kombinálta.

A Raindrop technika non-invazív terápia formájában magas antimikrobiális hatású illóolajok cseppjeinek sorozatát használja a háton, a gerinc mentén szunnyadó kórokozók ellen. Enyhíteni tudja a a legeltérőbb eredetű hátfájásokat, betegségek tüneteit, miközben erősíti az immunrendszert is.

Mikor D. Gary Young ezt a technikát kifejlesztette, a Raindrop készlet illóolajainak mély, komplex hatásai mellett az érzelmi és szellemi egyensúly megteremtésének fontosságára is hangsúlyt fektetett.

A terápia 7 erőteljes hatása

  • Diszkomfort csillapítás– nem csak krónikus hátfpanaszokra, hanem a teljes testre is hatással van.  A hatóanyagok enyhíthetik a terheltséget és a diszkomfort érzését.
  • Wellness – A terápiás hatású olajok normalizálják az idegrendszert, előkészítik a stressz, a szorongás, vagy a feszültség leküzdésére.

Az olajok azonnal felszívódnak a sejtmembránon keresztül, a véren és a szöveteken keresztül pedig másodperceken belül szétszóródnak.

Az olajok átjutnak a vér-agy gáton is, hatással vannak a limbikus rendszerre, ami az érzelmeket, a hangulatot és a viselkedést is szabályozza.

  • Izomnyugtatás– Az izmok, melyek fáradtak, fájnak, vagy görcsösek, szintén profitálnak a Raindrop masszázsból.
  • Zsába csökkentése– Számtalan tanulmány igazolja az esszenciális olajok erőteljesen fellépnek a zsábákkal kapcsolatosan.
  • Javítja a vérkeringést – az esszenciális olajok oxigenizáló hatásuk miatt serkentik a vérkeringést.
  • Serkenti a méregtelenítést– A Raindrop kezeléshez használt olajok magas fenoltartalmúak – kitisztítják a sejtreceptorokat és támogatják a nyirokrendszert.
  • Erősíti az immunrendszert– Az olajok képesek olyan környezetet létrehozni az ártalmas vírusok és baktériumok számára, ahol hibernálódnak és elszunnyadnak a testben.
766d83_8259e3f20ce0457d828a689dd2611221

A terápia hatása messze túlmutat a fizikai előnyökön. A Raindrop terápia nem csak fájdalmat csillapít és visszaállítja a fizikai jóllétet, hanem az egész test számára lehetővé teszi, hogy az öngyógyító mechanizmusok beinduljanak. Egyetlen kezelés több héten át kifejti hatását.

A technika egy komplex, az olajoknak köszönhetően egyedi technika, melynek minden háztartásban helye van vagy úgy, hogy élvezik az előnyeit, vagy úgy, hogy a család masszőr tagja a szolgáltatásának színvonalát megemeli az Esőcsepp technikával. 

Könnyen elsajátítható, így nem csak részesei lehetünk a technika nyújtotta előnyöknek, de könnyedén végezhetjük családtagjainkon is támogatás, prevenció, törődés célzattal.

Szeretettel várom a hozzám fordulókat!

Zsuzsi

Bejelentkezés: 06-30-701-5899

Helyszín: Szívvarázs, Pilisvörösvár, Ponty u. 24.