Kamasz coaching

Szabó Kata

Hiszem, hogy az életünket teljessé tudjuk tenni, ha nyitottak vagyunk a változásra, a tanulásra, a fejlődésre. Ha tudjuk, hogy honnan jöttünk, hol tartunk most és hová szeretnénk eljutni.

Legyünk gyerekek, kamaszok, vagy felnőttek, nincs különbség közöttünk abban, hogy időnként szükségünk lehet segítségre. Egy olyan külső szemre, aki támogató és nem kritizáló, aki bizalmi légkört teremtve csak ránk figyel, és aki képes arra, hogy a megfelelő időben feltett megfelelő kérdésekkel előhozza a bennünk lévő megoldásokat.

Egyszer megkérdezte tőlem valaki, hogy komolyan hiszek-e abban, hogy létezik boldog kamasz?

A válaszom határozott igen.

Miért ne lehetne egy kamasz boldog, kiegyensúlyozott? Olyan fiatal, aki a kamaszkorral, ezzel a különleges időszakkal együtt járó nehézségekkel, furcsaságokkal meg tud küzdeni. Olyan, akinek rendben van az önértékelése, akinek vannak céljai.

Az, hogy ehhez néha segítségre, támogatásra van szüksége, teljesen természetes. Az, hogy vannak olyan helyzetek, amiknek a megoldásához jól jön egy külső, pártatlan segítő szakember, szintén teljesen rendben van.

Hiszem, hogy a legizgalmasabb tanulás önmagunk megismerése. Ha Te is hiszel ebben, ha szeretnél időt és energiát fektetni a magad és/vagy gyermeked életminőségének javításába, ha elhiszed, hogy a megoldás bennünk van, akkor jó helyen jársz.

Hiszem, hogy nem véletlenül vagy itt. Hiszem, hogy tudok segíteni ezen az úton.

A személyes 60 perces konzultáció díja: 12.000.- Ft/ alkalom.

Helyszín: Szívvarázs, Pilisvörösvár, Ponty u. 24.

Bejelentkezés:

Szabó Katalin, 06-20-513-3794

email: azonismeretmeno@gmail.com

www.learningandcoaching.hu

Szeretettel várlak!

Kata

Helyszín: Szívvarázs, Pilisvörösvár, Ponty u. 24.

kamasz coaching Pilisvörösvár