Testmasszázsok, Shiatsu kezelések

Őszi Brigitta

60 perces teljes testmasszázs, ami ruhában történik.

A meridiánok és számos kiemelt akupresszúrás pontok kezelése, kimozgatások és nyújtások segítik a felfrissülni vágyókat. A shiatsu a hagyományos kínai orvoslás (HKO) tudására és tapasztalataira épülő alternatív gyógyító eljárás. Segít megteremteni és fenntartani testünk energiakeringésének harmóniáját, ezáltal egészségünk megtartásának, különböző fájdalmaink, betegségeink gyógyításának hatékony eszköze. Az alapkezelés nagyon jól használható testi-lelki kimerültség és apró fájdalmak enyhítésére, a stresszből fakadó problémák megoldására. Súlyosabb betegségek kezelésére AMM-terapeuta vagy Shiatsu-gyógyász felkeresése javasolt.

A masszázs kényelmes ruhában a földön történik, a szükséges helyeken párnákkal gondoskodom a kényelemről.  🙂

Shiatsu kezelések:

1. Nyak- és vállmasszázs

A számítógép mellett végzett munka merevvé teszi a testünket, nyakunkat. A hosszan tartó ülés megterheli a hát izmait, feszültségben tartja a nyakat, vállakat. A kezelés enyhíti a nyak- és vállfájdalmakat, fellélegezhetnek a hát felső szakaszának izmai, segít megelőzni a fejfájást és a szemromlást.

2. Energiaharmonizáló meridiánmasszázs

Egy rövid beszélgetést követően együtt választjuk ki a kezelendő meridiánokat. A kezelés segít oldani az energiakeringés blokkjait, ellazítja a testet, lelket, a felszabaduló friss energia felüdülést hoz.

3. Tavaszi méregtelenítés és a máj munkájának támogatása

Máj-Epehólyag meridiánok teljes testes shiatsu kezelése. A kezelés hatására javul az emésztés, a máj könnyebben végzi méregtelenítő munkáját, tisztul a vér. Lelkiekben segít feldolgozni a haragot, nő a kreativitás és támogatást nyújt a tervek megvalósításában.

4. Fogyókúra támogatása

Éhségcsillapító akupresszúrás pontok kezelése. Az éhség csillapítása mellett ezek a pontok támogatják a fogyókúrához szükséges lelki erőt, és belső stabilitást, jó közérzetet nyújtanak. A kezelés sikere feltételezi a megfelelő étrend kialakítását, amelyben igény szerint szintén támogatást tudok nyújtani.

Ára: 9000.- Ft/ alkalom

Bejelentkezés, további információ: 06-20-574-3408

Őszi Brigitta, természetgyógyász

Helyszín: Szívvarázs, Pilisvörösvár, Ponty u. 24.