Shiatsu kezelések, teljes testmasszázs

Őszi Brigitta

75 perces teljes testmasszázs.

Meridiánok és számos kiemelt akupresszúrás pontok kezelése, kimozgatások és nyújtások segítik az ellazulni vágyókat. A shiatsu a hagyományos kínai orvoslás (HKO) tudására és tapasztalataira épülő japán alternatív gyógyító eljárás. Segít megteremteni és fenntartani testünk energiakeringésének harmóniáját, ezáltal egészségünk megtartásának, különböző fájdalmaink, betegségeink gyógyításának hatékony eszköze.

Az alapkezelés nagyon jól használható testi-lelki kimerültség és apró fájdalmak enyhítésére, a stresszből fakadó problémák megoldására.

Rövid beszélgetés alapján egyénre szabott masszázsprogram hoz enyhülést a fájdalmakra.

A masszázs kényelmes ruhában a földön történik, a szükséges helyeken párnákkal gondoskodom a kényelemről.  🙂

A kezelés ára 10.000 Ft /alkalom

A shiatsu maszázst jól kiegészíti a japán jóga vagy do-in, amire szintén szeretettel várom az érdeklődőket Szívvarázsban! További részletek itt elérhetőek: Do-in torna, „japán jóga” – SZÍVVARÁZS (szivvarazs.hu)

Bejelentkezés, további információ:

Őszi Brigitta, természetgyógyász 06-20-574-3408

Shiatsu kezelések:

1. Nyak- és vállmasszázs

A számítógép mellett végzett munka merevvé teszi a testünket, nyakunkat. A hosszan tartó ülés megterheli a hát izmait, feszültségben tartja a nyakat, vállakat. A kezelés enyhíti a nyak- és vállfájdalmakat, fellélegezhetnek a hát felső szakaszának izmai, segít megelőzni a fejfájást és a szemromlást.

2. Energiaharmonizáló meridiánmasszázs

Egy rövid beszélgetést követően együtt választjuk ki a kezelendő meridiánokat. A kezelés segít oldani az energiakeringés blokkjait, ellazítja a testet, lelket, a felszabaduló friss energia felüdülést hoz.

3. Tavaszi méregtelenítés és a máj munkájának támogatása

Máj-Epehólyag meridiánok teljes testes shiatsu kezelése. A kezelés hatására javul az emésztés, a máj könnyebben végzi méregtelenítő munkáját, tisztul a vér. Lelkiekben segít feldolgozni a haragot, nő a kreativitás és támogatást nyújt a tervek megvalósításában.

4. Fogyókúra támogatása

Éhségcsillapító akupresszúrás pontok kezelése. Az éhség csillapítása mellett ezek a pontok támogatják a fogyókúrához szükséges lelki erőt, és belső stabilitást, jó közérzetet nyújtanak. A kezelés sikere feltételezi a megfelelő étrend kialakítását, amelyben igény szerint szintén támogatást tudok nyújtani.

Bejelentkezés, további információ: 06-20-574-3408

Helyszín: Szívvarázs, Pilisvörösvár, Ponty u. 24.