Access Bars® technika

Makovics Márta

Mi az Access Bars®?

Az Access Bars egy fejfelületünket gyengéden megérintő kézrátétes módszer, amelyet Gary Douglas fejlesztett ki a 90-es évek elején. Az agyadon át 32 energiasáv fut körbe. Ezek a sávok bizonyos olyan pontokat kötnek össze, amelyek az élet különböző területeivel és azok szemléletmódjaival vannak összefüggésben. Mindegyik pont egy adott agyterülethez kapcsolódik, és egy adott életterületért felelős. Pl. gondolkodás, hiedelmek, érzelmi beállítottságok, kontroll, kreativitás, kapcsolatteremtés, testi érzetek, szexualitás, gyógyulás, stb. Az Access Bars kezelés alatt a kezelő finoman megérinti ezeket a pontokat, hogy feloldja/semlegesítse a pontokban rekedt feszültséget. 

Az Access Bars egy technika, ami azt célozza meg, hogy letegyük azt, ami zavar, amitől félünk, ami nyugtalanít. Az Access Barst a világ több mint 170 országában alkalmazzák hatásos és gyakorlati eszközként a munkahelyeken, családokban, iskolákban, pszichoterápiában pszichológusok, kiképzett természetgyógyászok és személyiségfejlesztők által.

Ez a technika emberek ezreinek segített megváltoztatni életük különböző területeit. Az emberek jobb mentális és egészségügyi állapotról, könnyebb alvásról, szorongástól és pániktól való megszabadulásról, kevesebb stresszről, súlycsökkenésről, tartalmasabb kapcsolatokról és szexuális életről számoltak be.

Korunk tipikus problémái: Egész nap fáradtnak érzed magad, mégis amikor a párnára hajtod a fejed, agyad továbbzakatol, és nem tudsz aludni? Állandóan kimerültnek érzed magad vagy túlárad benned az adrenalin, nem tudsz ellazulni és nem tudod elérni a várt kiegyensúlyozott, örömteli állapotot?

Már mindent kipróbáltál, jóga, wellness, autogén tréning, napló írás stb. mégis agyad nem képes hosszútávon megélni a pozitív hatásokat és egyszerűen nem vagy képes ezeket a kikapcsoló praktikákat rendszeresen gyakorolni?

Mit ígér az Access Bars?

Access Bars® hatása ahhoz hasonlítható, mint amikor a számítógépünkön megnyomjuk a “törlés” gombot, ha észleljük, hogy a memória rendezetlen és túlzsúfolt, ezáltal “tárhelyet” szabadítunk fel és rendet teremtünk. Úgyanígy a bars pontok finom érintésével kitisztítjuk agyunkból a negatív gondolkodási mintákat, a vég nélküli belső zsibongást, hangzavart, (“egonk hangját”), ami ébren tart éjszakákon át, és a felszabadított helyet a nyugalom tölti ki, épp az, amit egyébként keresünk. Gondolataink elcsitulnak, oldódik a feszültség, ellazulunk, egyszerűen elkezdjük jól érezni magunkat. Elmúlik a gyomorgörcs, a szorítás, a feszítés. A téma amin hosszú ideje “görcsöltünk” ugyan megmaradhat, de görcs nélkül könnyebb lesz megoldani. A technika eredményeként ugyanis tudatosabbak, kreatívabbak, empatikusabbak  leszünk, és képesek vagyunk olyan dolgokra is, amit nem gondoltunk volna.

Hatása mindenkinél más és más, nincs általános válasz. Minden alkalom más és más lesz, még akkor is, ha ugyanannál a személynél ismételjük meg.

Amit a legtöbben mondanak, hogy megjelenik egy egyfajta teljes ellazulás. Sok ember elalszik – még nagyon zajos környezetben is. Néhány embernek képek jelennek meg, mások éreznek valamit a testükben, mint bizsergés, melegség, rángás vagy megborzongás.

Van, aki “csak” olyan élményt él át, mint egy jól átmozgatott masszázs vagy természetben tett jól eső séta után, de sokak számára teljes megkönnyebbülést hoz és egész életére kiterjedő pozitív változást eredményez.

Ára:

Szeretettel várom a hozzám fordulókat!

Dr. Dormánné Makovics Márta, alternatív mozgás-és masszázs terapeuta

Bejelentkezés: 06-30-618-0219 vagy eugenia13privat@gmail.com

Helyszín: Szívvarázs, Pilisvörösvár, Ponty u. 24.

Access bars kép