1 alkalmas Önismereti tanácsadás művészetterápiás eszközökkel

Párdi Petra

Ajánlom azoknak, akiknek nincs ideje elköteleződni a több alkalmas csoportokba vagy a szintén folyamatos, egyéni találkozásokra.

Ha úgy érzed, van olyan elakadás, kérdés, eldöntendő helyzet az életedben, amire szívesen ránéznél – de nem szeretnél belevágni egy hosszabb folyamatba, vagy nem akarsz nagyon mélyre menni érzelmi szinten – gyere, és foglalkozzunk vele egy egy alkalmas ülésen!

A művészetterápia eszközeivel, mint a rajz, a festés, vagy a zene, a különböző szövegek, esetleg az asszociációs kártyák bevonásával az alkalom végére akár sokkal világosabb képet kaphatsz arról, hogy hogyan állj hozzá ahhoz, ami éppen  foglalkoztat. Megnézzük, milyen akadályok, kétségek állnak jelenleg az utadban – és milyen eszközeid, készségeid vannak arra, hogy megoldd az adott helyzetet.

Ami fontos: semmilyen művészi tehetségre, tudásra nincs szükség ahhoz, hogy részt vegyél egy ilyen alkalmon!

Neked csak egy dolgod van, ha úgy érzed, hogy szívesen kipróbálnád ezt a lehetőséget, az, hogy jelentkezz.

Személyesen Szívvarázsban tudunk találkozni. (Pilisvörösvár, Ponty u. 24.)

Az alkalom 2×55 perces – de aki nem igényli a 10 perc szünetet, természetesen anélkül, egyben is megtartható.

Amennyiben úgy gondolod, hasznos lehet számodra egy ilyen alkalom, mert kimozdíthat abból, amiben vagy, mutathat más nézőpontot, segíthet akár változtatni valamiben, akár felismerni egy helyzetet, írj, hívj, jelentkezz.
Ha eddig nem ment egyedül, most próbáljuk meg együtt!

Párdi Petra
Színes szív művészetterápia
szines.sziv.muveszet@gmail.com
Telefonszám: +36 204710222