Spirálstabilizációs gerinc tréning- gyakorló órák

Wambach Krisztina

Fáj a nyakad, hátad, derekad, csípőd ? Zsibbad valamelyik végtagod?
Minden út a gerinchez vezet! Gerince végre fellélegezhet!

Napjainkban sajnos szinte egyértelmű, hogy „igen”-nel válaszolunk legalább egyre ezek közül. Ami még ennél is szomorúbb, hogy már a gyerekekre is igaz ez. A folyamatos ülés rendkívüli mértékben megterheli a gerincet. A gerinc melletti hosszanti izmok az állandó feszülés miatt összehúzódnak, megrövidülnek, s így a csigolyákat egymáshoz közelítik, nagy nyomást gyakorolva a porckorongokra. A legtöbb tornagyakorlat mégis pont ezeket a hosszanti izmokat próbálja tovább erősíteni.

A spirálstabilizáció ezzel szemben a keresztirányú izmok használatával létrehoz egy ” izomfűzőt”, mely tehermentesíti a gerinctartó izmokat, így a porckorongok felszabadulnak a nyomás – mi pedig a fájdalom- alól.

Dr.Smisek gerincrehabilitációs klinikáján szerzett 30 évnyi tapasztalatát összegezte egy mindenki számára megtanulható, speciális gumikötéllel végzett gyakorlatsorba.

Ha úgy érzed , Te is hasznát vennéd és szívesen megtanulnád, – akár megelőzésként, akár a már jelentkező fájdalmak megszüntetésére, enyhítésére -szeretettel várunk hétfő reggeli óráinkon 9.00-10.00- ig.

Helyszín: Szívvarázs,  Pilisvörösvár, Ponty u. 24, (a Vörösvárbánya vasúti megállótól gyalog 2 percre).

Spirálstabilizációs gerinctréning- GYAKORLÓ ÓRÁK 2023. március 13.-tól

HÉTFŐ 9:00- 10:00-ig.

Jelentkezés: 06-20-804-6251 vagy wambach.krisztina@gmail.com, i

Ára: 3000.- Ft/fő/ alkalom


Foglalkozásokat vezeti:

Wambach Krisztina (a prágai Smisek Rehabilitációs Klinika magyarországi Spirálstabilizációs trénere)
Info: www.spiralstabilization.com/hu