Gyászfeldolgozó csoport

Gábeli Rita, Rácz Rita

„Elfogadni ​tudni a másik halálát annyit jelent, mint elfogadni egy soha viszont nem látást, egy hang és gyengédség megszűntét, melyek hordozói voltak a kapcsolatnak. Belenyugodni az örökös és végleges hiányba.” Polcz Alaine

Gyászfeldolgozó csoport indul Pilisvörösváron Szívvarázsban, melynek részletei:

November 24-től kéthetente, csütörtök délelőttönként 9:00-11:00

Helyszín: Szívvarázs, Pilisvörösvár, 2085 Ponty utca 24.

Részvételi díj: 7.000 Ft/fő/alkalom

Jelentkezés: Gabelirita3@gmail.com vagy 06-20-581-0101)

Amennyiben szeretnél részt venni, de a fenti feltételek mellett nem tudsz, kérlek írj, vagy hívj, megpróbálunk rá megoldást találni! (Gabelirita3@gmail.com, 06-20-581-0101)

Várunk! A megosztásokat köszönjük!

Van olyan, hogy úgy érezzük, nem tudunk egyedül megbirkózni a nehézségeinkkel, nem találunk támaszt a kapcsolatainkban, egyedül maradunk a fájdalmunkkal, veszteségünkkel. Ilyenkor segít egy gyászfeldolgozó csoport, ahol a gyászoló beszélhet az érzéseiről, gondolatairól, megismerheti mások érzéseit, gondolatait, ahol megértésre, támogatásra talál. 

A sorstárs csoport gyógyító ereje hatalmas. A gyászolók biztonságos, elfogadó környezetben tudnak beszélni nehézségeikről, tapasztalataikat megoszthatják egymással. A sorstársak között enyhül a fájdalom.

A csoportot vezetik:

Rácz Rita

pszichológus, gyásztanácsadó, gyászcsoport vezető, relaxációs gyakorlatvezető

Gábeli Rita

pszichológus, mediátor, képzésben levő családterapeuta


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/szivvara/public_html/wp-includes/functions.php on line 5277