BOWEN csoport-foglalkozás

Polgár Ági

’Ha bennem béke van, a világomban is az van’

Számomra legszebben Weöres Sándor fogalmazta meg a földi élet értelmét, a létezésünk lényegét: „Alattad a föld, feletted az ég, benned a létra.” A lélek létra bennünk van, összeköti a földet az éggel. Testünkben a kötőszövet ez a létra, amely fizikai, energetikai és információs hálóként egyaránt működik.

Minden kötőszöveti hálóban van. Az izmok, ínak, csontok, még az agy is. Ezek egymással érintkeznek, mint egy nedves, zselés, egymáson elcsúszó-mozgásban lévő pókháló. Egyrészt burokba foglalják a szöveteket, biztosítják a feszes, mégis rugalmas tartást, másrészt információt szállítanak. Az információ áramlás sebesség sokszorosa az idegrendszerének.

 A test a lélek tükörképe, amely fájdalmaival, tüneteivel mutatja nekünk az utat. Konfliktusoknál egy energetikai blokk keletkezik az agyban és a testben is. Te azonban nem a tested vagy, hanem abban laksz.  A Bowen kezelés lényege, hogy a test, különböző részein elvégzett, speciális, gördülő, pendítő mozdulatokkal újrahangolja az agyban a kikapcsolt vagy rosszul működő idegpályákat.  Ezáltal feszültséget old, enyhülést ad. Jelen világunkban a legnagyobb kincs, ha megtalálod és megtartod a belső békédet, nyugalmadat.

A mostani csoportfoglalkozás témái:

  • a lélek-agy-szerv hármasságának működése, a betegségek biologikus értelmezése, mert ez a tudás megnyugvást ad az elmének
  • a bowen kezelés hatásának megtapasztalása egy csoportos kezelés által, mert amint a test kisimul, a lélek is követi
  • néhány elsősegély, önsegítő, pengető (bowen) mozdulat elsajátítása, mert ha magadnak tudsz segíteni, akkor tudsz másoknak is adni.

A gyakorlat központú előadásra/mini tanfolyamra érdemes egy jegyzetfüzetet és tollat hoznod, hisz a szó elszáll, az írás megmarad. A tanult, pengető mozdulatokat a kezed-agyad-szíved fogja memorizálni, mert begyakoroljuk.

Szeretettel várlak: Polgár Ági

Bowen foglalkozás

Bővebb információk rólam és az általam használt módszerről: www.abowen.hu  és a https://www.facebook.com/abowen.hu   oldalakon.

Időpont: 2022. október 8. szombat, 9.00-12.00

Hozzájárulás: 10.000.- Ft/fő

Jelentkezés: Darida Hajnalka, darida.hajnalka@gmail.com vagy 06-30-703-4980

Helyszín: Pilisvörösvár, Szívvarázs, Ponty u. 24.